FOTO’S PRUIKEN

Komt u in aanmerking voor één van onze gratis pruiken? Bekijk dan snel onderstaande foto’s. Daarop ziet u een kleine greep uit onze grote collectie haarwerken. We hebben pruiken in vele kleuren en verschillende maten. Wilt u al onze modellen en kleuren op uw gemak bekijken in onze digitale catalogus? Vraag deze dan aan door het formulier in te vullen op onze contactpagina en vink daarbij aan dat u onze catalogus wilt ontvangen. Wij zenden u deze dan direct toe.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een gratis pruik? Bekijk dan onze werkwijze en lees meer over ons. Wilt u weten wat anderen van onze pruiken vinden of wie we al blij hebben gemaakt met een gratis pruik? Lees dan onze enthousiaste reviews.

Hieronder laat Chantal u een kleine greep uit onze grote collectie van pruiken zien. Die hebben we in vele kleuren en sommige ook nog in verschillende maten. Wenst u een folder te ontvangen met daarin al onze modellen en kleuren dan kunt u deze aanvragen via ons formulier door de optie ervoor aan te vinken.