Home

02jun 2019
pruik bij chemo

Pruik bij chemo voor vrouwen

Zoekt u naar een pruik bij chemo therapie? Dan bieden wij de perfecte oplossing. Vrouwen die als gevolg van hun chemokuur te maken krijgen met haaruitval ervaren een dubbel probleem. Ze zijn niet alleen ziek, maar worden daar door hun uiterlijk tevens dagelijks aan herinnerd. Deze vrouwen bieden wij graag de helpende hand. Als professionele kapsalon kunnen wij iedere vrouw een mooie haardos bieden. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een pruik bij chemo verzorgen wij deze geheel gratis. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar. Zeker bij een ernstige ziekte – tenslotte hebben ze al genoeg aan hun hoofd.

LEES VERDER
02jun 2019
haaruitval door chemo

Haaruitval door chemo bij vrouwen

Heeft u te maken met haaruitval door chemo en zoekt u een goede oplossing daarvoor? Bij Gratis Pruiken vindt u precies wat u zoekt. Vrouwen die door een behandeling met chemotherapie te maken hebben met haaruitval worden extra geconfronteerd met narigheid. Ze zijn niet alleen ernstig ziek, maar worden daar tevens dagelijks aan herinnerd door hun uiterlijk in de spiegel. Deze vrouwen helpen wij graag het leven een stukje beter te maken met een mooi haarwerk, geheel kosteloos. Heeft u ook te maken met een chemo behandeling en valt uw haar daardoor uit? Dan komt u in aanmerking voor een haarwerk van Gratis Pruiken.

LEES VERDER
02jun 2019
Chemo en haaruitval

Chemo en haaruitval bij vrouwen

Chemo en haaruitval, voor veel vrouwen is het een verschrikkelijke combinatie die veel impact op hun leven heeft. Een ziekte hebben als kanker is al erg genoeg. Haar verliezen als gevolg van de behandeling maakt alles nog een stuk ingewikkelder.  De meeste vrouwen voelen zich zonder haar niet echt meer zichzelf en dat kan hun zelfbeeld enorm beïnvloeden. Deze vrouwen geven wij graag een steuntje in de rug. Dat doen we door hen een gratis haarwerk aan te bieden. Een mooie pruik die volledig bij hen past. Daardoor kunnen ze wellicht de negatieve gevolgen van hun ziekte iets meer van zich afschudden.

LEES VERDER
02jun 2019
Gratis pruik bestellen

Wilt u een gratis pruik bestellen van een mooie en sterke kwaliteit? Dat kan bij Gratis Pruiken op voorschrift van uw medisch specialist. Vrouwen die worden geconfronteerd met (gedeeltelijke) kaalheid als gevolg van ziekte, medicijnen of een medische behandeling hebben recht op een vergoeding voor een haarwerk. Heeft u een ziekte als Alopecia, wordt u kaal van uw medicijnen of ondergaat u een chemokuur en vallen uw haren uit? Dan heeft u waarschijnlijk ook recht op een vergoeding voor een haarwerk. Met deze vergoeding uit uw basisverzekering zorgen wij voor een prachtige pruik, zonder extra bijkomende kosten.

LEES VERDER
01jun 2019
Pruik na chemo

Een pruik na chemo therapie

Bent u op zoek naar een mooie pruik na chemo therapie? Dan helpen wij u graag verder. Veel vrouwen die te maken hebben met haaruitval als gevolg van een ziekte weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een pruik. Vrouwen die dat wel weten gaan er vaak van uit dat ze voor deze vergoeding geen mooie pruik aan kunnen schaffen. Meestal klopt dat ook wel. Een mooie pruik is nu eenmaal duur en de basisvergoeding is niet optimaal. Toch kunt u voor die vergoeding bij ons wel een prachtige pruik bestellen, zonder enige extra kosten. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar, zeker als ze te maken heeft met een ziekte.

LEES VERDER
01jun 2019
Kaal door chemo

Kaal door chemo? Gratis Pruiken biedt de oplossing

Wordt uw hoofdhuid kaal door chemo therapie en zoekt u daarvoor een goede oplossing? Dan vindt u bij Gratis Pruiken precies wat u zoekt. Vrouwen die als gevolg van hun chemotherapie last hebben van haaruitval worden dubbel geconfronteerd met narigheid. Ze voelen zich niet alleen ziek, maar worden daar ook dagelijks aan herinnerd door hun uiterlijk. Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw een mooi haarwerk aan te bieden. In het geval van kaalheid door een chemokuur doen wij dat volledig gratis. Heeft u ook te maken met een chemokuur en valt uw haar daardoor uit? Dan komt u in aanmerking voor een kosteloos haarwerk van Gratis Pruiken.

LEES VERDER
01jun 2019
Haaruitval vrouwen

Gratis pruik bij haaruitval vrouwen (door medische oorzaak)

Haaruitval vrouwen – vrouwen die daar in een ernstige vorm mee te maken hebben worden meestal ook geconfronteerd met een ziekte. Daardoor worden ze dubbel geconfronteerd met narigheid, en daar willen wij graag iets aan doen. Als professioneel kappersbedrijf hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw een mooi haarwerk te bezorgen. In het geval van haaruitval als gevolg van een ziekte doen wij dat volledig gratis, zonder enige kosten. Ondergaat u een chemokuur, heeft u last van gedeeltelijke of gehele kaalheid door medicijnen of heeft u te maken met een ziekte als Alopecia? Dan komt u waarschijnlijk ook in aanmerking voor een kosteloos haarwerk* van Gratis Pruiken.

LEES VERDER
31mei 2019
Haarverlies door chemo

Haarverlies door chemo bij vrouwen

Heeft u te maken met haarverlies door chemo? Dan kunt u bij Gratis Pruiken een mooi haarwerk bestellen zonder daar iets voor te betalen. Als u een chemokuur ondergaat en daardoor uw haar verliest kunt u bij uw zorgverzekeraar een vergoeding ontvangen voor een haarwerk. Voor deze vergoeding bieden wij u een prachtig haarwerk aan, zonder dat u iets hoeft bij te betalen. Op deze wijze ontvangt u dus een gratis pruik, die u zelf uit kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie. Zo heeft u straks een prachtig haarwerk dat perfect bij u past.

LEES VERDER
31mei 2019
haaruitval door ziekte

Haaruitval door ziekte bij vrouwen

Heeft u te maken met haaruitval door ziekte? Dan kunt u bij Gratis Pruiken een mooi haarwerk bestellen zonder daar iets voor te hoeven betalen. Als u als gevolg van uw medicijn gebruik of een medische behandeling uw haar verliest heeft u namelijk recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor een haarwerk. Voor deze vergoeding leveren wij een prachtige pruik, zonder dat u iets hoeft bij te betalen. U ontvangt dus kosteloos een mooi haarwerk, dat u zelf kunt kiezen uit ons grote assortiment. Op die manier wordt het altijd een pruik die helemaal bij u past.

LEES VERDER
31mei 2019
Haarverlies door ziekte

Haarverlies door ziekte bij vrouwen

Heeft u te maken met haarverlies door ziekte? Dan willen wij graag iets voor u doen. Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw mooi haar te bezorgen. In het geval van haarverlies door ziekte doen wij dat volledig gratis, zondere enige kosten. Bent u ziek en ondergaat u een chemokuur, heeft u te maken met haarverlies door medicijngebruik of kampt u met de gevolgen van de ziekte Alopecia? Waarschijnlijk komt ook u dan in aanmerking voor een kosteloos haarwerk van Gratis Pruiken. Wij helpen vrouwen die te maken hebben met haaruitval door ziekte graag. Zo hopen we de negatieve gevolgen van hun ziekte direct voor hen te verkleinen.

LEES VERDER