Gratis pruik bestellen

Wilt u een gratis pruik bestellen van een mooie en sterke kwaliteit? Dat kan bij Gratis Pruiken op voorschrift van uw medisch specialist. Vrouwen die worden geconfronteerd met (gedeeltelijke) kaalheid als gevolg van ziekte, medicijnen of een medische behandeling hebben recht op een vergoeding voor een haarwerk. Heeft u een ziekte als Alopecia, wordt u kaal van uw medicijnen of ondergaat u een chemokuur en vallen uw haren uit? Dan heeft u waarschijnlijk ook recht op een vergoeding voor een haarwerk. Met deze vergoeding uit uw basisverzekering zorgen wij voor een prachtige pruik, zonder extra bijkomende kosten.

Iedereen heeft recht op mooi haar

Wij vinden dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar. Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid om voor elke vrouw een mooi haarwerk te verzorgen. Helaas kan echter niet iedere vrouw een mooie pruik betalen. Vrouwen die worden geconfronteerd met een ziekte hebben vaak al genoeg kosten aan hun behandeling en daardoor blijft er niet altijd geld over voor een mooie pruik. Een ziekte hebben is al erg genoeg. Als wij de gevolgen daarvan kunnen minimaliseren doen we dat graag. Daarom kunnen vrouwen die kaal worden door chemo of door een ziekte bij ons een gratis pruik bestellen.

Een gratis pruik bestellen – hoe werkt dat?

Heeft u last van (extreme) haaruitval als gevolg van een ziekte, medicijngebruik of een medische behandeling? Dan kunt u uw medisch specialist vragen u een haarwerk voor te schrijven. Met dit voorschrift kunt u bij ons een gratis pruik* bestellen. Veel vrouwen weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding vanuit hun basisverzekering. Degenen die dat wel weten denken vaak dat die vergoeding niet toereikend is voor een mooie pruik. Meestal klopt dat ook wel. Een goede pruik is nu eenmaal kostbaar. Toch kunt u bij ons wel terecht voor een mooie pruik. Dat kan omdat wij graag de gevolgen van uw haarverlies minimaliseren. Ziek zijn is tenslotte al erg genoeg.

Wilt u ook een gratis pruik ontvangen?

Heeft u een voorschrift ontvangen van uw medisch specialist en wilt u daarmee graag een mooi haarwerk bestellen? Dan kunt u bij ons een gratis pruik uitzoeken in onze uitgebreide collectie. We bieden diverse soorten haarwerken in veel verschillende modellen. Wilt u een gratis pruik bestellen met lang haar, kort haar, in een blonde kleur of juist liever in het bruin? Waar u ook voor kiest, wij helpen u graag om er weer mooi uit te zien. Zonder bijkomende kosten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.