Chemo en haaruitval

Chemo en haaruitval bij vrouwen

Chemo en haaruitval, voor veel vrouwen is het een verschrikkelijke combinatie die veel impact op hun leven heeft. Een ziekte hebben als kanker is al erg genoeg. Haar verliezen als gevolg van de behandeling maakt alles nog een stuk ingewikkelder.  De meeste vrouwen voelen zich zonder haar niet echt meer zichzelf en dat kan hun zelfbeeld enorm beïnvloeden. Deze vrouwen geven wij graag een steuntje in de rug. Dat doen we door hen een gratis haarwerk aan te bieden. Een mooie pruik die volledig bij hen past. Daardoor kunnen ze wellicht de negatieve gevolgen van hun ziekte iets meer van zich afschudden.

Iedereen heeft recht op mooi haar

Wij vinden dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar. Als professioneel kappersbedrijf hebben wij de mogelijkheid om een mooi haarwerk te verzorgen voor hen. Helaas kan echter niet iedere vrouw dat betalen. Zeker vrouwen die met een ziekte, medicijnen en een chemo behandeling worden geconfronteerd hebben vaak al genoeg kosten. Daardoor blijft er niet altijd geld over voor een mooi haarwerk. Heeft u ook te maken met chemo en haaruitval? Dan minimaliseren wij indien mogelijk graag de gevolgen daarvan door u een gratis pruik aan te bieden.

Een gratis pruik bestellen – hoe werkt dat?

Heeft u te maken met haaruitval als gevolg van een chemokuur? Dan kunt u door een medisch specialist een haarwerk voor laten schrijven. Met dit voorschrift ontvangt u een vergoeding via uw basisverzekering, voor een haarprothese of een pruik. Deze vergoeding gebruiken wij om u een mooi en passend haarwerk aan te bieden, zonder extra kosten. Veel vrouwen weten niet dat deze vergoeding bestaat. De vrouwen die dat wel weten denken vaak dat de vergoeding niet toereikend is voor een mooie pruik. Meestal klopt dat ook wel. Een goede pruik is nu eenmaal duur. Bij ons krijgt u hem echter gratis, zonder extra kosten te hoeven betalen.

Een gratis pruik bij chemo en haaruitval

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u graag een gratis pruik bestellen? Dan kunt u bij ons kiezen uit veel verschillende modellen pruiken, in diverse haarkleuren. Zo kunt u helemaal zelf bepalen welk haarwerk het best bij u past. Kiest u voor een pruik met lange haren of met kort haar, wilt u een klassiek of juist liever een pittig kapsel? Kiest u een haarwerk met blonde haren of liever in een bruine haarkleur? Wat uw keuze ook gaat worden, wij helpen u graag om er weer beter uit te zien. Zonder extra kosten*.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.