pruik bij chemo

Pruik bij chemo voor vrouwen

Zoekt u naar een pruik bij chemo therapie? Dan bieden wij de perfecte oplossing. Vrouwen die als gevolg van hun chemokuur te maken krijgen met haaruitval ervaren een dubbel probleem. Ze zijn niet alleen ziek, maar worden daar door hun uiterlijk tevens dagelijks aan herinnerd. Deze vrouwen bieden wij graag de helpende hand. Als professionele kapsalon kunnen wij iedere vrouw een mooie haardos bieden. Voor vrouwen die op zoek zijn naar een pruik bij chemo verzorgen wij deze geheel gratis. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar. Zeker bij een ernstige ziekte – tenslotte hebben ze al genoeg aan hun hoofd.

Gratis pruiken bij chemo – wij regelen het graag

Heeft u te maken met een chemokuur en valt uw haar daarbij uit? Dan heeft u recht op een vergoeding voor een haarwerk uit uw basisverzekering. Niet alle vrouwen weten dat. Degenen die dat wel weten denken vaak dat die vergoeding te laag is voor een mooie pruik. Vaak klopt dat ook wel. Een echt mooie pruik kost vaak aardig wat geld. Toch kunt u bij ons wel terecht voor een mooie pruik vanuit uw basisverzekering. Zonder extra kosten. Natuurlijk dient u dan wel aan de voorwaarden te voldoen van uw verzekering. Dat is bij een chemokuur zeker het geval.

Een gratis pruik bij chemo, hoe kan dat?

Ondergaat u een medische behandeling of chemokuur en heeft u te maken met haarverlies? Vraag dan uw medisch specialist een haarwerk voor te schrijven. Met dit voorschrift heeft u recht op een vergoeding. Die kunt u gebruiken om bij ons een mooi haarwerk te bestellen, zonder extra kosten. Zo kunt u de uiterlijke gevolgen van uw ziekte minimaliseren en de negativiteit van uw ziekte wellicht iets van u afschudden. Wij zorgen er voor dat uw haarwerk wordt gedeclareerd. Als u voldoet aan de voorwaarden en uw eigen risico heeft verbruikt hoeft u niets bij te betalen.

Bestel ook een gratis pruik

Heeft u haarverlies door chemo en heeft u een voorschrift van een medisch specialist? Dan kunnen u bij ons een gratis pruik* bestellen. Natuurlijk bepaalt u helemaal zelf hoe uw nieuwe haarwerk er uit zal zien. Onze collectie pruiken is groot en we bieden haarwerken in diverse haarkleuren. Uw gratis pruik bij chemo kunt u komen passen in Eindhoven, maar we kunnen er ook een aantal opsturen waaruit u kunt kiezen. De verschillende modellen zijn lang en kort, in veel verschillende stijlen. U kunt helemaal zelf kiezen wat het best bij u past, zonder enige kosten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.