haaruitval door chemo

Haaruitval door chemo bij vrouwen

Heeft u te maken met haaruitval door chemo en zoekt u een goede oplossing daarvoor? Bij Gratis Pruiken vindt u precies wat u zoekt. Vrouwen die door een behandeling met chemotherapie te maken hebben met haaruitval worden extra geconfronteerd met narigheid. Ze zijn niet alleen ernstig ziek, maar worden daar tevens dagelijks aan herinnerd door hun uiterlijk in de spiegel. Deze vrouwen helpen wij graag het leven een stukje beter te maken met een mooi haarwerk, geheel kosteloos. Heeft u ook te maken met een chemo behandeling en valt uw haar daardoor uit? Dan komt u in aanmerking voor een haarwerk van Gratis Pruiken.

Haaruitval door chemo therapie – een naar probleem

Veel vrouwen die te maken hebben met haaruitval door chemo weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een pruik. De vrouwen die het wel weten veronderstellen dat ze tegen de vergoeding uit de basisverzekering geen mooi haarwerk kunnen kopen. Vaak is dat ook zo, want een mooi haarwerk is nu eenmaal kostbaar. Toch kunt u bij ons wel terecht voor een mooie pruik, zonder daar iets voor te hoeven bijbetalen. Wij vinden namelijk dat elke vrouw recht heeft op mooi haar, zeker als ze ziek is. In zo’n situatie verkleinen we graag de impact van haarverlies door iets voor hen te doen.

Een gratis pruik? Hoe kan dat?

Wordt u behandeld met een chemokuur en heeft u als gevolg daarvan te maken met haaruitval? Dan kunt u uw medisch specialist vragen u een haarwerk voor te schrijven. Met dit voorschrift kunt u via de vergoeding van uw basisverzekering een haarprothese of pruik bestellen. Als u dat bij ons doet weet u zeker dat u niet te maken zult hebben met extra kosten. Wij helpen vrouwen die te maken hebben met chemotherapie graag aan een mooi haarwerk, zonder extra zorgen. Hun ziekte is tenslotte al vervelend en duur genoeg. Als wij op deze manier de gevolgen ervan kunnen minimaliseren doen we dat graag.

Ook u kunt een gratis pruik bestellen

Heeft u te maken met haaruitval door chemo en voldoet u aan de voorwaarden voor een haarwerk? Dan zorgen wij er voor dat de vergoeding uit uw basisverzekering gebruikt wordt voor een prachtig haarwerk. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf hoe uw nieuwe pruik er zal gaan uitzien. U heeft een ruime keuze, want onze collectie haarwerken is groot en we hebben veel verschillende modellen in diverse haarkleuren.  Kiest u voor lang haar, kort haar, een klassiek model of juist iets hips en moderns? Wat uw keuze ook zal zijn, wij zorgen er graag voor dat u weer mooi bent, zondere enige kosten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.