OVER ONS

Gratis Pruiken is een initiatief van Chantal en Salvatore Orlando van Tophaar. In november 2018 verloren zij hun moeder, oma en overgrootmoeder Dora Orlando na een kort ziekbed. Dora was getroffen door kanker en verloor in een korte periode al haar haren. In die periode realiseerden zij zich dat het verliezen van haar, zeker in zo’n moeilijke periode, niet eenvoudig te verwerken is. Het aanschaffen van een pruik is echter vaak een kostbare aangelegenheid. Omdat helaas niet iedereen de middelen heeft om een mooi haarwerk te betalen besloten Chantal en Salvatore zich in te zetten voor deze mensen. Hieruit is het initiatief Gratis Pruiken ontstaan.

 

Een gratis pruik voor iedere vrouw met haarverlies

Een mooie pruik is duur. De basisverzekering vergoedt vaak maar een klein bedrag. Toch vinden Chantal en Salvatore dat iedere vrouw die een pruik nodig heeft deze tegen de basisvergoeding zou moeten kunnen krijgen. Daarom hebben zij Gratis Pruiken opgericht. Hiermee bieden ze prachtige pruiken aan voor vrouwen die ze hard nodig hebben: vrouwen met kanker of vergevorderde Alopecia. Deze pruiken zijn volledig gratis. Er zijn op geen enkele wijze extra kosten mee gemoeid. Daardoor is vanaf nu iedere vrouw met een ziekte waarbij haarverlies optreedt verzekerd van een prachtige pruik. Of deze vrouwen een klein of groot budget hebben maakt voor hen geen verschil. Een medisch voorschrift is voldoende om een gratis pruik op maat te kunnen bestellen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Gratis Pruiken? Bekijk dan onze werkwijze.

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u ook een gratis pruik bestellen? Bekijk dan de foto’s van onze gratis pruiken of bestel onze catalogus via de contactpagina. Hierin vindt u alle modellen uit onze collectie in de diverse haarkleuren.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.