WERKWIJZE

Een mooie pruik voor u, helemaal gratis

Mooie pruikKomt u ook graag in aanmerking voor een mooie pruik? Dan leggen wij u graag uit op welke wijze wij werken. Gratis Pruiken biedt haarwerken aan voor vrouwen die door medicijngebruik, een medische behandeling of een haarziekte hun haar (gedeeltelijk) verliezen. Dat doen we geheel kosteloos, dus zonder bijkomende extra’s. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een mooie pruik kan zijn in een situatie waarin haarverlies een grote rol speelt. Het hebben van een ziekte is al moeilijk genoeg. Haarverlies als gevolg daarvan heeft voor de meeste vrouwen een grote impact op het zelfvertrouwen. Daarnaast lopen de kosten van een behandeling in het ziekenhuis altijd op. Vaak is er dan geen ruimte meer voor het aanschaffen van een mooi haarwerk.

 

Een mooie pruik voor vrouwen met haaruitval

Mooie pruik vrouwHeeft u last van kaalheid of haarverlies als gevolg van een ziekte als Alopecia Androgenetica, Areata, Totalis of Diffusa? Slikt u medicijnen en veroorzaken die haaruitval? Misschien ondergaat u wel een medische behandeling als chemotherapie en verliest u grotendeels uw eigen haar. Wat de medische reden ook is van uw haarverlies, het heeft een heel vervelende impact op uw leven. Daarom is een mooie pruik een geweldige oplossing. Wij bieden u graag een prachtig haarwerk aan uit onze uitgebreide collectie. Ons assortiment bevat zeer veel verschillende modellen. Zo bieden we een mooie en passende pruik voor iedere vrouw.

 

Gratis een mooie pruik – hoe het werkt

Wilt u graag een gratis pruik bestellen en voldoet u aan de voorwaarden? Bekijk dan snel de foto’s van de modellen op onze website of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren uit onze collectie. Heeft u diverse pruiken gezien die u aanspreken? Geef ons dan maximaal vier voorkeursmodellen op. Die kunt u bij Tophaar passen in Eindhoven, of we sturen ze u toe zodat u die op uw gemak thuis kunt passen. Uit de vier modellen kiest u een definitief model. De overige modellen stuurt u weer terug of laat u bij ons achter. Dat is alles. Wij handelen de declaratie bij uw zorgverzekeraar verder voor u af en declareren uiteraard nooit meer dan waar u recht op heeft. U hoeft dan ook niets aan ons of uw zorgverzekeraar bij te betalen. Derhalve is de pruik geheel gratis*.

 

De voorwaarden van uw basisverzekering

Als u als gevolg van uw ziekte (gedeeltelijk) uw haar verliest biedt uw zorgverzekeraar diverse vergoedingsmogelijkheden voor een pruik, ook wel een haarprothese genoemd. Wilt u gebruik maken van deze regeling, dan dient u te voldoen aan de voorwaarden. Zo dient uw gedeeltelijke of gehele haarverlies een gevolg te zijn van een ziekte (bijvoorbeeld Alopecia), of van een medische behandeling (zoals chemotherapie). U kunt een haarwerk alleen aanschaffen indien die wordt voorgeschreven door een medisch specialist. De leverancier van de pruik dient verder gecontracteerd te zijn door uw zorgverzekeraar. Voldoet u aan de voorwaarden? Dan kunt u bij ons terecht voor een gratis mooie pruik.

De stappen in het kort:

  • U zorgt voor een medische verklaring van uw medisch specialist
  • U stuurt ons een aanvraag toe middels het aanvraagformulier op onze contact pagina
  • Wij zenden u onze catalogus toe met daarin alle beschikbare modellen en kleuren
  • U kiest uit vier modellen in de gewenste haarkleur
  • Wij zorgen er voor dat we deze modellen binnen twee werkdagen in huis hebben
  • U past de modellen bij Tophaar in Eindhoven of laat de modellen naar uw huisadres zenden
  • U maakt een keuze voor een definitief model (en zendt evt. de overige drie weer retour)
  • Wij handelen uw declaratie voor u af
  • U hoeft niets aan ons of de zorgverzekeraar bij te betalen en de pruik is derhalve gratis*

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft verbruikt. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan kan het voorkomen dat u een (klein) deel van uw eigen risico nog dient te voldoen bij uw verzekeraar.

CAPTCHA
Een moment geduld aub.