LEES REVIEWS

Wilt u weten wat anderen van ons vinden of wilt u zich laten inspireren door anderen die u voorgingen? Bekijk dan snel de reviews van onze klanten.

Geen

Rated 1 out of 5
26 juli 2022

Lees net bericht gratis pruiken , maar sorry klopt niet helemaal gratis is gratis maar ben wel mijn eigen risico kwijt.
Als ik naar mijn eigen leverancier doet hij precies hetzelfde als jullie ook gratis stuurt ook de rekening naar mijn zorgverzekeraar .sorry niks gratis gewoon je eigen risico van 385 euro betalen

Corrie

Helemaal blij!

Rated 4 out of 5
18 mei 2022

Helemaal blij met het haarwerk. Fijne service en snelle levering!

Fleur

heel goed gevoel fijne betrokken mensen

Rated 5 out of 5
19 februari 2022

Wat ben ik lief geholpen, niet alleen aan een nieuw haarwerk helemaal voor niets. Ik kreeg er nog een standaard en producten bij ook nog!
Chantal & Esther bedankt voor jullie lieve woorden en hulp.

Olivia

Alles lekker thuis

Rated 5 out of 5
27 januari 2022

Ik draag al jaren pruiken en altijd moest ik daarvoor naar een pruikenshop toe. Nu dacht ik na het zien van de facebook advertentie ik neem eens een kijkje bij gratispruiken. Ik kreeg netjes een mail met de folder toegestuurd en kon een keuze maken uit maar liefst 6 modellen! Chantal had me deze netjes toegestuurd en uit de 6 heb ik een mooie keuze kunnen maken, harstikke blij met mijn nieuwe haarwerk :-). O ja Chantal zorgde er ook voor dat de overige 5 pruiken weer netjes werden opgehaald en de declaratie voor mij is ook al netjes afgehandeld. Gezien ik elk jaar toch door mijn eigen risico heen ga was de pruik voor mij nu inderdaad helemaal gratis. Dit in tegenstelling tot waar ik mijn eerste pruik in het ziekenhuis aanschafte en ik daar ook nog eens zelf 400 euro moest bijleggen. Chantal bedankt en veel succes met je onderneming. Nogmaals dank 🙂

Evelien

Geweldig goed geholpen

Rated 5 out of 5
9 januari 2021

Ik had binnen 3 dagen 7 pruiken op zicht binnen en ben meteen geslaagd. Nu kan ik weer met een beter gevoel de straat op want zo’n doekje vond ik toch maar niets. Tophaar heeft alles netjes geregeld en gezien mijn eigen risico door de behandelingen al helemaal op was heb ik de pruik helemaal voor gratis.

Anja