Pruik na chemo

Een pruik na chemo therapie

Bent u op zoek naar een mooie pruik na chemo therapie? Dan helpen wij u graag verder. Veel vrouwen die te maken hebben met haaruitval als gevolg van een ziekte weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een pruik. Vrouwen die dat wel weten gaan er vaak van uit dat ze voor deze vergoeding geen mooie pruik aan kunnen schaffen. Meestal klopt dat ook wel. Een mooie pruik is nu eenmaal duur en de basisvergoeding is niet optimaal. Toch kunt u voor die vergoeding bij ons wel een prachtige pruik bestellen, zonder enige extra kosten. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar, zeker als ze te maken heeft met een ziekte.

Haaruitval door een medische oorzaak

Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw een mooi haarwerk te bezorgen. Voor vrouwen die als gevolg van een ziekte hun haar verliezen verzorgen wij zo’n haarwerk geheel gratis. Ondergaat u een chemo therapie als gevolg van uw ziekte en vallen uw haren daardoor uit? Dan helpen wij ook u graag aan een mooi gratis haarwerk. Uw ziekte is tenslotte al erg genoeg. Ook nog eens uw haar verliezen heeft een enorme impact. Als wij de gevolgen van uw ziekte kunnen verkleinen dan doen we dat graag. Zo kunt u meer genieten van uw uiterlijk in de spiegel.

Een gratis pruik na chemo, hoe werkt dat?

Vrouwen die als gevolg van een chemokuur last hebben van haaruitval kunnen door hun medisch specialist een haarwerk laten voorschrijven. Op basis hiervan kunt u een pruik bestellen, ook wel een haarprothese genoemd. Met een mooie pruik kunt u de uiterlijke gevolgen van uw ziekte verminderen. Dat helpt u misschien de negativiteit van uw ziekte iets meer van u af te schudden. De pruik of het haarwerk wordt vergoed vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Wij zorgen er voor dat u naast deze vergoeding niets hoeft bij te betalen*. Natuurlijk is het belangrijk dat u voldoet aan de voorwaarden. Zo moet uw haarverlies een direct gevolg zijn van een ziekte.

Bestel ook een gratis pruik

Wilt u ook een gratis pruik bestellen en voldoet u aan de voorwaarden? Dan zorgen wij er voor dat de vergoeding uit uw basisverzekering wordt gebruikt voor een prachtige pruik. Uiteraard kunt u zelf bepalen hoe uw nieuwe haarwerk er uit gaat zien. We hebben een groot assortiment pruiken met veel verschillende modellen en de haarkleur kunt u zelf kiezen. Wilt u in aanmerking komen voor een gratis pruik na chemo therapie, dan kunt u die komen passen in Eindhoven. Woont u te ver weg, dan sturen wij u graag vier door u gekozen exemplaren toe waaruit u een definitieve keuze kunt maken.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.