Kaal door chemo

Kaal door chemo? Gratis Pruiken biedt de oplossing

Wordt uw hoofdhuid kaal door chemo therapie en zoekt u daarvoor een goede oplossing? Dan vindt u bij Gratis Pruiken precies wat u zoekt. Vrouwen die als gevolg van hun chemotherapie last hebben van haaruitval worden dubbel geconfronteerd met narigheid. Ze voelen zich niet alleen ziek, maar worden daar ook dagelijks aan herinnerd door hun uiterlijk. Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw een mooi haarwerk aan te bieden. In het geval van kaalheid door een chemokuur doen wij dat volledig gratis. Heeft u ook te maken met een chemokuur en valt uw haar daardoor uit? Dan komt u in aanmerking voor een kosteloos haarwerk van Gratis Pruiken.

Kaal door chemo – een naar probleem

Vaak weten vrouwen die te maken hebben met extreme haaruitval niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een haarwerk. Als ze dat wel weten gaan ze er vaak van uit dat ze tegen deze vergoeding geen mooie pruik aan kunnen schaffen. Die veronderstelling klopt meestal ook. Een mooie pruik is tenslotte duur en de basisvergoeding is vaak niet toereikend. Toch kunt u bij ons wel zonder extra kosten een mooie pruik bestellen. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar. Uw ziekte is al erg genoeg. Als wij de impact van uw haarverlies kunnen verkleinen dan doen we dat graag. 

Een gratis pruik, hoe werkt dat?

Ondergaat u als gevolg van uw ziekte een chemokuur en vallen daardoor uw haren uit? Dan kunt u door uw medisch specialist een haarwerk laten voorschrijven. Op basis van dit voorschrift kunt u een haarprothese of pruik bestellen. Zo kunt u de uiterlijke gevolgen van uw ziekte minimaliseren en kunt u de negativiteit daarvan wellicht iets meer van zich afschudden. De pruik of het haarwerk wordt vergoed via de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Wij zorgen er voor dat u daarvoor niets hoeft bij te betalen. Natuurlijk dient u dan wel te voldoen aan de voorwaarden. De belangrijkste is dat uw haarverlies een gevolg is van uw ziekte.

Ontvang ook een gratis pruik

Wordt u ook kaal door chemo en voldoet u aan de voorwaarden voor een gratis pruik*? Dan zorgen wij er voor dat de vergoeding uit uw basisverzekering gebruikt wordt voor een prachtig haarwerk. Natuurlijk kunt u helemaal zelf bepalen hoe uw nieuwe haarwerk er uit zal gaan zien. Ons assortiment pruiken is groot en we bieden haarwerken in diverse haarkleuren. U kunt uw gratis pruik bij ons komen passen in Eindhoven, maar we kunnen ook een aantal pruiken opsturen waaruit u kunt kiezen. Onze modellen hebben lang en kort haar en u kunt kiezen uit iedere stijl die u mooi staat. Wat u ook gaat kiezen, wij zorgen er voor dat u weer mooi bent, zonder bij te betalen.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.