Haarverlies door chemo

Haarverlies door chemo bij vrouwen

Heeft u te maken met haarverlies door chemo? Dan kunt u bij Gratis Pruiken een mooi haarwerk bestellen zonder daar iets voor te betalen. Als u een chemokuur ondergaat en daardoor uw haar verliest kunt u bij uw zorgverzekeraar een vergoeding ontvangen voor een haarwerk. Voor deze vergoeding bieden wij u een prachtig haarwerk aan, zonder dat u iets hoeft bij te betalen. Op deze wijze ontvangt u dus een gratis pruik, die u zelf uit kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie. Zo heeft u straks een prachtig haarwerk dat perfect bij u past.

Haarverlies door chemo – een naar probleem

Last hebben van extreme haaruitval is een zeer vervelend probleem. Geen enkele vrouw wil kaal worden, zeker niet in combinatie met een behandeling als chemotherapie. Het verliezen van haar kan het zelfbeeld van een vrouw enorm beïnvloeden. Vaak voelt ze zich zonder haar haar niet meer zichzelf en dat heeft gevolgen voor haar zelfvertrouwen. Vrouwen die een zware chemokuur ondergaan geven wij daarom graag de kans zich weer mooi te voelen. Met een gratis pruik kunnen ze de negatieve gevolgen van hun ziekte wellicht beter van zich afschudden.

Een gratis pruik? Hoe kan dat?

Als u een chemokuur ondergaat en daardoor uw haar verliest kunt u door een medisch specialist een haarwerk voor laten schrijven. Met dit voorschrift heeft u via uw basisverzekering recht op een vergoeding. Veel vrouwen weten niet dat ze recht hebben op deze vergoeding. De vrouwen die dat wel weten gaan er vaak van uit dat die vergoeding te laag is voor een mooie pruik. Meestal klopt dat ook wel. Een mooie pruik is nu eenmaal kostbaar. Wij zorgen er echter graag voor dat vrouwen die een chemo behandeling ondergaan zich weer mooi kunnen voelen. Dat doen we door hen een haarwerk aan te bieden zonder dat ze iets dienen te betalen.

Een pruik bij haarverlies door chemo

Heeft u ook recht op een vergoeding door een voorschrift van uw arts? Dan zorgen wij er voor dat u die vergoeding kunt gebruiken om een prachtige pruik bij ons te bestellen. We beschikken over een uitgebreid assortiment haarwerken, dus voor iedere vrouw bieden we een passend model. Wilt u een pruik met lang haar, kort haar, een klassiek kapsel of juist een pittiger model? Bij ons is alles mogelijk. U kunt zelfs de haarkleur kiezen die het best bij u past. Wat uw keuze ook gaat worden, wij helpen u graag er beter uit te zien. Zonder enige extra kosten*.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.