Haarverlies door ziekte

Haarverlies door ziekte bij vrouwen

Heeft u te maken met haarverlies door ziekte? Dan willen wij graag iets voor u doen. Als professionele kapsalon hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw mooi haar te bezorgen. In het geval van haarverlies door ziekte doen wij dat volledig gratis, zondere enige kosten. Bent u ziek en ondergaat u een chemokuur, heeft u te maken met haarverlies door medicijngebruik of kampt u met de gevolgen van de ziekte Alopecia? Waarschijnlijk komt ook u dan in aanmerking voor een kosteloos haarwerk van Gratis Pruiken. Wij helpen vrouwen die te maken hebben met haaruitval door ziekte graag. Zo hopen we de negatieve gevolgen van hun ziekte direct voor hen te verkleinen.

Haarverlies door ziekte, een naar probleem

Veel vrouwen die te maken hebben het haaruitval als gevolg van hun ziekte weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een haarwerk. Weten ze dat wel, dan verwachten ze vaak dat deze vergoeding te laag is om een mooie pruik te kunnen kopen. Meestal klopt dat ook. Een echt mooi haarwerk kost nu eenmaal aardig wat geld. Gelukkig kunnen ze bij ons wel terecht. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar, vooral als ze een nare ziekte heeft. Tenslotte is die ziekte al erg genoeg.

Gratis pruiken? Hoe is dat mogelijk?

Heeft u ook last van haaruitval of haarverlies als gevolg van een ziekte, medicijngebruik of een medische behandeling zoals chemo? Dan kunt u uw medisch specialist vragen u een haarwerk voor te schrijven. Met dit voorschrift heeft u recht op een vergoeding voor een pruik of haarprothese. Met deze vergoeding zorgen wij er voor dat u een mooie pruik krijgt, zondere enige extra kosten. Natuurlijk dient u dan wel aan de voorwaarden te voldoen van uw zorgverzekeraar. De belangrijkste daarvan is dat uw haaruitval een gevolg is van uw ziekte.

Wilt u ook een gratis pruik bestellen?

Heeft u te maken met haarverlies door ziekte en voldoet u aan de voorwaarden? Dan zorgen wij er voor dat u de vergoeding uit uw basisverzekering gebruiken kunt om een mooie pruik bij ons te bestellen. Natuurlijk mag u helemaal zelf bepalen welke pruik dat wordt. We hebben een uitgebreid assortiment haarwerken, in veel verschillende haarkleuren en modellen. Zo bieden we voor iedere vrouw iets wils. Kiest u voor een kortharige pruik, een langer model, wilt u een haarwerk in uw eigen haarkleur of liever iets anders? Waar u ook voor kiest, Gratis Pruiken zorgt er voor dat u weer mooi kunt zijn, zonder extra kosten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.