Haaruitval vrouwen

Gratis pruik bij haaruitval vrouwen (door medische oorzaak)

Haaruitval vrouwen – vrouwen die daar in een ernstige vorm mee te maken hebben worden meestal ook geconfronteerd met een ziekte. Daardoor worden ze dubbel geconfronteerd met narigheid, en daar willen wij graag iets aan doen. Als professioneel kappersbedrijf hebben wij de mogelijkheid iedere vrouw een mooi haarwerk te bezorgen. In het geval van haaruitval als gevolg van een ziekte doen wij dat volledig gratis, zonder enige kosten. Ondergaat u een chemokuur, heeft u last van gedeeltelijke of gehele kaalheid door medicijnen of heeft u te maken met een ziekte als Alopecia? Dan komt u waarschijnlijk ook in aanmerking voor een kosteloos haarwerk* van Gratis Pruiken.

Haaruitval vrouwen – een naar probleem

Veel vrouwen die te maken hebben met extreme haaruitval weten niet dat ze recht hebben op een vergoeding voor een haarwerk. Anderen weten dat wel, maar gaan er van uit dat ze voor dat geld geen mooie pruik aan kunnen schaffen. In principe klopt dat ook. Pruiken zijn duur en de basisvergoeding is niet optimaal. Toch kunt u bij ons gratis een mooie pruik bestellen. Wij vinden namelijk dat iedere vrouw recht heeft op mooi haar, zeker als ze te maken heeft met een ziekte. Vechten tegen een ziekte is tenslotte al erg genoeg. Als een vrouw als gevolg daarvan haar haar verliest heeft dat een extra grote impact op haar leven.

Een gratis pruik, hoe werkt dat?

Heeft u ook te maken met haaruitval? Vrouwen die worden geconfronteerd met (gedeeltelijke) kaalheid als gevolg van ziekte, medicijnen of een medische behandeling kunnen door hun medisch specialist een haarwerk laten voorschrijven. Op dit voorschrift kunt ook u bij ons een pruik of haarprothese bestellen om de uiterlijke gevolgen van uw ziekte te minimaliseren. Dat haarstuk wordt vergoed via de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Wij zorgen er voor dat u niets hoeft bij te betalen. U dient dan wel aan de voorwaarden te voldoen. De belangrijkste daarvan is dat uw haaruitval een gevolg is van uw ziekte.

Wilt u ook een gratis pruik ontvangen?

Voldoet u aan de voorwaarden en wilt u ook een gratis pruik ontvangen? Wij zorgen er voor dat u de vergoeding uit uw basisverzekering kunt gebruiken om een prachtige pruik bij ons te bestellen. Natuurlijk bepaalt u zelf welke pruik dat gaat worden. We beschikken over een uitgebreid assortiment haarwerken, in veel verschillende haarkleuren. Zo bieden we voor iedere vrouw een passend model. Kiest u voor een langharige pruik, een korter model, gaat u voor uw eigen haarkleur of kiest u liever voor iets anders? Wat uw keuze ook is, Gratis Pruiken zorgt er voor dat u er weer mooi uit kunt zien, zondere enige kosten.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.