haaruitval door ziekte

Haaruitval door ziekte bij vrouwen

Heeft u te maken met haaruitval door ziekte? Dan kunt u bij Gratis Pruiken een mooi haarwerk bestellen zonder daar iets voor te hoeven betalen. Als u als gevolg van uw medicijn gebruik of een medische behandeling uw haar verliest heeft u namelijk recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor een haarwerk. Voor deze vergoeding leveren wij een prachtige pruik, zonder dat u iets hoeft bij te betalen. U ontvangt dus kosteloos een mooi haarwerk, dat u zelf kunt kiezen uit ons grote assortiment. Op die manier wordt het altijd een pruik die helemaal bij u past.

Haaruitval door ziekte, een naar probleem

Als u wordt geconfronteerd met haaruitval door ziekte staat u plotseling voor een vervelend probleem. Geen enkele vrouw wil kaal worden, zeker niet als gevolg van medicijngebruik of een medische behandeling. Ziek zijn is tenslotte al erg genoeg. Het verliezen van haar heeft voor veel vrouwen bovendien een grote impact op hun zelfbeeld. Zonder haar voelen ze zich niet meer zichzelf en dat heeft consequenties voor hun zelfvertrouwen. Deze vrouwen geven wij graag weer een steuntje in de rug door hen een gratis pruik aan te bieden. Zo voelen ze zich weer mooi en kunnen ze de negatieve gevolgen van hun ziekte iets meer van zich afschudden.

Een gratis pruik – het kan echt

Ondergaat u een chemokuur en verliest u uw haren of heeft u last van haaruitval door medicijngebruik? Dan kunt u door een medisch specialist een haarwerk laten voorschrijven. Met dit voorschrift heeft u recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Veel vrouwen weten niet dat ze daar recht op hebben of denken dat deze vergoeding niet toereikend is voor een mooie pruik. Meestal klopt dat laatste ook wel. Een mooie pruik is nu eenmaal kostbaar. Wij zorgen er echter graag voor dat u een mooie pruik ontvangt tegen de vergoeding waar u recht op heeft. Zonder iets te hoeven bijbetalen.

Een gratis pruik bij haaruitval door ziekte

Heeft u last van haaruitval en heeft uw medisch specialist u een haarwerk voorgeschreven? Dan kunt u bij ons die basisvergoeding gebruiken om een prachtige pruik bij ons te bestellen. Ons assortiment pruiken is erg uitgebreid. U vindt dan ook gegarandeerd een haarwerk dat bij u past. Of u nu kiest voor lang haar, kort haar, blond of donker, bij ons is alles mogelijk. We hebben diverse stijlen pruiken en bieden ieder wat wils. Natuurlijk mag u zelf die keuze maken. Wij zorgen er voor dat uw pruik wordt gedeclareerd, zonder extra kosten*.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een gratis pruik bij haaruitval vrouwen? Lees dan over Onze werkwijze en leer alles Over ons. Wilt u graag onze gratis pruiken bekijken? Ga dan naar de Foto’s van onze pruiken of bestel onze catalogus met alle modellen en haarkleuren. Dat kan via onze Contactpagina.

* Uw pruik is geheel gratis als u het verplichte eigen risico van uw (basis)verzekering volledig heeft betaald. Ondergaat u een chemotherapie, dan heeft u te maken met hoge ziektekosten en wordt uw eigen risico gegarandeerd verbruikt. Heeft u last van haaruitval als gevolg van medicijngebruik, door Alopecia of een andere ziekte? Dan zijn onze pruiken gratis zodra u uw eigen risico volledig heeft voldaan.